Hos Vognmand Henning Petersen A/S har vi lastbilkraner som har rigtig mange fordele når det kommer til tunge løft af byggematerialer, stålkonstruktioner eller af andre maskiner. Kranen er nemlig kompakt, praktisk og super nem at betjene.

Vi har over 50 års erfaring som vognmandsfirma og lastbilkraner i Holbæk, København, Roskilde og resten af Sjælland.

Så uanset hvilken opgave som kræver transport der skal hejses, eller andet så er en lastbilkran en virkelig god løsning i de fleste situationer. Vi har mange års erfaringer med specialopgaver inden for hejsning til byggeri og af materialer, tegl og overdækninger.

Vores kompetente medarbejder løser på dagligt basis komplicerede løft med lastbilkranen, og de er derfor godt rustet til opgaven og at hjælpe dig i enhver situation.

Få et tilbud

En lastbilkran kan bruges til enhver situation

Vi har et stort udvalg af kraner og det kommer også dig som kunde til rigtig stor gavn, da vi derfor kan give dig en løsning til enhver situation. Nogle løft kan tænkes at være helt umulige, men det kan vi finde en god og sikker løsning på.

Vi har altid en god dialog med vores kunder om den opgave der skal løftes, så vi finder den mest forsvarlige og sikkerhedsmæssige måde at løse problemet på.

Vores vognmandsfirma kan være behjælpelige med forskellige områder inden for krankørsel, rudehejs, bådtransport, maskintransport og entreprenørkørsel. Vi har en stor vognpark som kan varetage opgaven.

Kontakt os og få et tilbud på en opgave løst af en lastbilkran

Skal du bruge en lastbilkran til en specialopgave? Så kan Vognmandsfirmaet Henning Petersen hjælpe dig - uanset hvilke slags hejse opgave eller andet, du skal bruge en lastbilkran til, så kan vi være behjælpelige.

Du er velkommen til at kontakte os i dag på 59 65 93 59 og få et tilbud og en løsning på din opgave.