Hos Vognmand Henning Petersen A/S har vi lastbilkraner som har rigtig mange fordele når det kommer til tunge løft af byggematerialer, stålkonstruktioner eller af andre maskiner. Kranen er nemlig kompakt, praktisk og super nem at betjene.

Vi har over 50 års erfaring som vognmandsfirma og lastbilkraner i Holbæk, København, Roskilde og resten af Sjælland.

Så uanset hvilken opgave som kræver transport der skal hejses, eller andet så er en lastbilkran en virkelig god løsning i de fleste situationer. Vi har mange års erfaringer med specialopgaver inden for hejsning til byggeri og af materialer, tegl og overdækninger.

Vores kompetente medarbejder løser på dagligt basis komplicerede løft med lastbilkranen, og de er derfor godt rustet til opgaven og at hjælpe dig i enhver situation.

Få et tilbud

En lastbilkran kan bruges til enhver situation

Vi har et imponerende og omfattende udvalg af kraner, der strækker sig over forskellige typer og størrelser. Dette giver os en enestående mulighed for at imødekomme dine behov som kunde og sikre, at vi kan levere den helt rette løsning til enhver tænkelig situation.

Uanset om du har brug for at løfte tunge bygningsmaterialer på en byggeplads eller præcist positionere udstyr på et industrianlæg, har vi den nødvendige kran til at klare opgaven.

Vi er fuldt bevidste om, at nogle løfteopgaver kan synes umulige eller ekstremt udfordrende. Men det er netop her, vores ekspertise og erfaring træder i kraft. Vores dygtige team af kranoperatører og teknikere er trænet til at tackle selv de mest komplekse opgaver.

Vi tager os tid til at analysere og forstå dine specifikke krav og arbejdsmiljøets særlige forhold. Derved kan vi skræddersy den optimale løsning, der ikke kun er effektiv og produktiv, men også sikkerhedsmæssigt forsvarlig.

Vi har stor fokus på god service og kundetilfredshed

Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og derfor er en tæt dialog en central del af vores samarbejde. Vi lytter nøje til dine ønsker, bekymringer og specifikationer for at sikre, at vi opfylder dine forventninger til fulde.

Vi er dedikerede til at levere enestående service og sikre, at dine løfteopgaver bliver håndteret med den største professionalisme og ekspertise.

Udover vores ekspertise inden for krankørsel er vi også specialiserede i andre områder af transport og entreprenørvirksomhed. Vores erfarne vognmænd kan hjælpe dig med alt fra rudehejsning og bådtransport til maskintransport og entreprenørkørsel.

Vi har en omfangsrig og velvedligeholdt vognpark, der er udstyret med moderne og pålideligt udstyr. Uanset opgavens størrelse eller kompleksitet er vi klar til at tage hånd om den med vores pålidelige og effektive transportløsninger.

Kontakt os og få et tilbud på en opgave løst af en lastbilkran

Skal du bruge en lastbilkran til en specialopgave? Så kan Vognmand Henning Petersen A/S hjælpe dig - uanset hvilke slags hejse opgave eller andet, du skal bruge en lastbilkran til, så kan vi være behjælpelige.

Du er velkommen til at kontakte os i dag på telefon 59 65 93 59 eller på mail info@hp-herrestrup.dk og få et tilbud og en løsning på din opgave.