Hos Vognmand Henning Petersen A/S tilbyder vi maskintransport af entreprenørmaskiner mv. alle former op til 50 T. Transporten foregår på luftaffjedret hurtigløber for skånsom transport. Hurtigløberen har tvangsstyrede aksler med mulighed for fjernbetjening, som gør det nemmere at komme omkring hjørner.

Lastefladen er sidelæns udskydelig fra 2,55 m til 3,20 m. Traileren er også udstyret med 8 T spil med fjernbetjening. Mulighed for udtræk, for transport af lange emner op til 18.80 meter.

Maskintransport i Odsherred, Sorø & Ringsted

Vi er stationeret på Tuse Næs Holbæk, og tilbyder også maskintransport i Odsherred, Nykøbing Sjælland, Sorø & Ringsted.

Vores vognmandsfirma er grundlagt i 1933 og har derfor været i branchen i lang tid. I den tid har vi dannet os erfaringer med arbejdet og den service vi tilbyder. Med denne brede og langvarige erfaring med faget er vi et af de mest attraktive løsninger på bl.a. maskintransport. Har du brug for vores service er du mere end velkommen til at kontakte os.

Pålidelig maskintransport

Vi har som vognmandsfirma i lang tid hjulpet forskellige kunder med transport af deres maskiner. Vi er populære hos vores kunder, da vi altid tager udgangspunkt i aftalen og kundens behov. Hos Vognmand Henning Petersen A/S sætter vi stor fokus på at være pålidelige, overholde aftaler og mest af alt udføre transport på bedst mulige manér. Dette gælder ikke kun maskintransport, men også resten af vores transportydelser.

Få et uforpligtende tilbud på maskintransport

Så har du brug for et pålideligt og dygtigt vognmandsfirma på Sjælland der kan hjælpe dig med maskintransport, så finder du ikke en bedre løsning end Vognmand Henning Petersen A/S.

Kontakt os på telefon 59 65 93 59, e-mail info@hp-herrestrup.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på en vognmand der kan hjælpe dig med maskintransport.