Skal din erhvervsbygning eller dit hus have nye vinduer? Skal du have glas i taget i udestuen? Hos Vognmand Henning Petersen A/S kan vi hjælpe dig med lige netop dette.

Vi har mere end 50 års erfaring med hejse- og transportopgaver, hvorfor et rudehejs ikke er noget problem for vores kompetente medarbejdere. Vi holder til i Holbæk, men kører også gerne ud i Roskilde, København og øvrige Sjælland, når vores kunder har brug for en professionel vognmand.

​Rudehejs med stor tilfredshed

I vores firma arbejder vi med et stort fokus på vores kunders tilfredshed. I mange år har vi taget imod mange forskellige, anderledes og til tider specielle opgaver. Derfor er vi ikke i tvivl om, at vi også kan klare lige præcis din.

Har du eller din virksomhed brug for hjælp til rudehejs, så har vi maskinen til det. Vi har lige nu 5 kranbiler og en blokvogn, hvormed vi tilbyder flere forskellige services. 

Vi tilbyder blandt andet hejs med vakuumsug op til 600 kg i forskellige udformninger afhængig af vinduernes udseende.

​Priser på rudehejs

Rudehejs varierer meget i pris. Det afhænger blandt andet af, hvor mange og hvilken type af ruder der er tale om, samt hvor højt de skal hejses med mere. Du er velkommen til at ringe til os for en nærmere snak og et uforpligtende tilbud på lige netop din rudehejs opgave.

Kontakt os i dag angående rudehejs

Har du uddybende spørgsmål til vores virksomhed og de services, vi udbyder, eller vil du gerne vide mere om lige præcis rudehejs? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefonnummer 59 65 93 59. Vi sidder klar til at tage en uformel snak med dig.​