Hos Vognmand Henning Petersen A/S kan vi tilbyde flere forskellige former for specialtransport, det kan være alle former for specialtransport alt fra godstransport, maskintransport til blokvognstransport. 

Vi har gennem vores 50 års erfaring oparbejdet kompetencerne til at varetage alle opgaver inden for særtransport med bred last. Vi udføre derudover også krantransport, transport med lastbilkraner, rudehejs, bådtransport, maskintransport og entreprenørkørsel

Vi holder til i Tuse Næs i Holbæk men kører gerne i Odsherred, Nykøbing Sjælland, Sorø & Ringsted

Specialtransport med mange års erfaring

Vi har mange kunder som har brug for specialtransport af bred last og selv denne opgave kan vi klare, vores vognmænd har nemlig mange års erfaring med både farligt, skrøbeligt og bred last. Du skal derfor ikke være i tvivl om at vi kan varetage din specialtransport. 

Du kan altid stole trygt på at vi overholder vores aftaler og kommer til aftalt tid samt holder os til den aftalte pris. Vi går meget op i at have en god dialog med vores kunder, så der ikke er nogen tvivl om opgavens omfang. 

Vi er din garanti for at din transportopgave er succesfuldt udfører og derfor sørger vi blandt andet for alt inden for: 

  • Søge tilladelser
  • Planlægning af din transport og rute
  • Læsse, transport og aflæsning 
  • En chauffør med mange års erfaring
  • Følgebiler m.m. 

Kontakt os og hør mere om vores særtransport

Har du noget der skal transporteres som særtransport? 

Så tøv ikke med at kontakte os på 59 65 93 59, så finder vi en løsning på din transportopgave, alting kan stort set lade sig gøre og vi hjælper dig gerne med at finde en løsning. Du kan både ringe til os, men du er også velkommen til at sende os en mail på info@hp-herrestrup.dk

Vi står til rådighed for at hjælpe dig med din transportopgave.